Hondenschool / Puppybegeleiding en Coaching                   

Je krijgt wat je beloont


Reviews

Thiemen en Nelleke Roest
26-11-17 12:45:28
Wij kennen Maarten van zijn uitlaatservice en waren ook op zoek naar een puppytraining. Het toeval wilde dat Maarten zijn eigen hondenschool aan het opzetten was. Onze mopshond Bobby heeft het zo naar zijn zin op school!
Hij wil luisteren ipv dat hij moet!
Maarten is heel enthousiast en heeft een grote kennis van honden.
Ons groepje is klein ( totaal 4 pups ) en de lessen zijn afwisselend. En we hebben iedere keer goed weer!
We zijn zeer tevreden en we bevelen hondenschool takkie bij iedereen aan!
Frits MORREMA
25-11-17 18:40:15
Nadat wij onze pup Guus hadden gekocht zijn wij direct op internet opzoek gegaan naar een puppytraining. Als een van de weinige reageerde Maarten snel op onze email. Hierna telefonisch contact gehad em toen was het voor ons wel duidelijk: dit lijkt ons een goed adres voor een goede puppytraining.

De volgende zaterdag was de eerste training. Maarten blijkt niet alleen voor de baasjes van de puppies inspirerend te zijn maar ook voor de puppies. Die eten letterlijk uit zijn hand.

Guus (een boomertje) vermaakt zich kostelijk tijdens de trainingen die Maarten op een hele leuke wijze geeft. Naast dat het leuk is leren de puppies ook veel. Maarten geeft goede tips met als doel duidelijk te maken waarom een hond op een bepaalde wijze reageert. Erg leerzaam!

De groepen zijn klein dus alle puppies krijgen ruim voldoende aandacht. De afwisselingen tijdens de lessen zijn goed en dat houdt de puppies geconcentreerd.

Al met al zijn wij heel erg tevreden met de keuze om onze Guus bij takkieshondenschool een training te latje volgen.

Gr
Frits
Tonen: 5  10