Hondenschool / Puppybegeleiding en Coaching                   

Je krijgt wat je beloont


Reviews

Yvette van Nunen
30-01-18 11:09:32
Toen onze Australian Cobberdog met 7 weken bij ons in huis kwam had ik al contact gehad met Maarten. 9 weken oud ging Twix voor het eerst naar puppycursus. Met een heel leergierig hondje konden wij gelijk beginnen met opvoeden. Maarten geeft hele duidelijke aanwijzingen en tips zonder betutteling. Dat spreekt ons aan. Inmiddels zijn we met cursus twee begonnen en gaat Twix, nu 5 maanden, ook mee met de uitlaatservice. Voor Twix is het altijd een feestje als hij Maarten ziet en weer kan spelen met de andere honden. Als je op zoek bent naar een hondencursus of uitlaatservice zou ik Takkie Dogcare zeker aanraden.
debby bakker
28-11-17 15:07:21
met veel plezier gaan we elke zaterdag weer naar school waar mijn beagle en ik veel informatie krijgen en leuke oefeningen. enthousiast en met passie wordt er les gegeven en de honden vinden het allemaal geweldig.
top.
rob rob groen
27-11-17 20:14:58
Al enige weken volgen wij met onze schapendoespup "Soof" met veel plezier de puppycurses bij Maarten.
De curses wordt door Maarten met passie en plezier gegeven, zodat het voor de honden en hun baasjes leuk is de curses te volgen.
In de afgelopen weken hebben de puppy's, maar zeker ook de baasjes al aardige vorderingen gemaakt.
Als u op zoek bent naar een curses, bent u bij Maarten zeker aan het goede adres.

Groet, Rob Groen
Pauline Baynton
27-11-17 10:25:42
In het verleden had ik al honden en trainingen gehad en dacht de puppycursus meer voor mijn zoon een goed idee zou zijn dan voor mijzelf. Hoe kun je vergissen. Door zijn persoonlijke ervaring, honden uitlaatservice en opleiding bekijkt Maarten het uit verschillende oogpunten wat in praktijk met je puppy een nieuwe wereld laat opengaan en nieuwe inzichten laat opdoen. Wij hebben gekozen voor de privé puppycursus waardoor we eerst in onze thuissituatie bepaalde problemen al konden aanpakken en daarna gewoon met het hele gezin gezamenlijk kunnen focussen op de cursus buiten. Ik kan alleen maar zeggen dat zowel wij als onze Australian Shepherd pup met veel enthousiasme van de cursus genieten
Brigitta Aalberts
26-11-17 19:56:02
Ik volg de puppycursus met mijn 6mnd oude pup Joy kruising. En leer om op een positieve manier om te gaan met onze puber hondje. Maarten is inderdaad erg enthousiast waardoor je met een fijn gevoel de cursus volg en weer met nieuwe adviezen de week tegemoet gaat. Joy is ook mee geweest met de uitlaat service wat een groot feest was. Groetjes Brigitta en Joy
Thiemen en Nelleke Roest
26-11-17 12:45:28
Wij kennen Maarten van zijn uitlaatservice en waren ook op zoek naar een puppytraining. Het toeval wilde dat Maarten zijn eigen hondenschool aan het opzetten was. Onze mopshond Bobby heeft het zo naar zijn zin op school!
Hij wil luisteren ipv dat hij moet!
Maarten is heel enthousiast en heeft een grote kennis van honden.
Ons groepje is klein ( totaal 4 pups ) en de lessen zijn afwisselend. En we hebben iedere keer goed weer!
We zijn zeer tevreden en we bevelen hondenschool takkie bij iedereen aan!
Frits MORREMA
25-11-17 18:40:15
Nadat wij onze pup Guus hadden gekocht zijn wij direct op internet opzoek gegaan naar een puppytraining. Als een van de weinige reageerde Maarten snel op onze email. Hierna telefonisch contact gehad em toen was het voor ons wel duidelijk: dit lijkt ons een goed adres voor een goede puppytraining.

De volgende zaterdag was de eerste training. Maarten blijkt niet alleen voor de baasjes van de puppies inspirerend te zijn maar ook voor de puppies. Die eten letterlijk uit zijn hand.

Guus (een boomertje) vermaakt zich kostelijk tijdens de trainingen die Maarten op een hele leuke wijze geeft. Naast dat het leuk is leren de puppies ook veel. Maarten geeft goede tips met als doel duidelijk te maken waarom een hond op een bepaalde wijze reageert. Erg leerzaam!

De groepen zijn klein dus alle puppies krijgen ruim voldoende aandacht. De afwisselingen tijdens de lessen zijn goed en dat houdt de puppies geconcentreerd.

Al met al zijn wij heel erg tevreden met de keuze om onze Guus bij takkieshondenschool een training te latje volgen.

Gr
Frits
Tonen: 5  10