Hondenschool / Puppybegeleiding en Coaching                   

Je krijgt wat je beloont


 Puppy Privé / Coaching 

Deze cursus wordt gegeven in Bleiswijk en bestaat uit 4 lessen. De eerste les ( lees coachsessie ) van 1 uur ( bij u thuis ) en dan 3 lessen van 45 minuten buiten.


Tijdens de eerste sessie van 60 minuten bied ik antwoorden op al uw vragen over het omgaan met - en de opvoeding van uw puppy. U ontvangt onmiddellijk advies over zindelijkheid, bijt en kauwgedrag, alleen leren blijven en zoveel meer. Daarna volgen 3 lessen van circa 45 minuten waarin advies wordt gegeven en oefeningen worden gedaan en dit volgens de benodigdheden van u en uw puppy. Het hele gezin is welkom tijdens deze cursus.


 

Waarom Privé: Veel mensen geven zich op voor groepslessen omdat ze denken dat het de socialisatie en omgang met andere honden bevordert met uiteraard een positieve beleving maar daar ontbreekt het nog wel eens aan, een pup krijgt de nodige vaardigheden al in het nest mee van zijn broers en zussen en uiteraard de moeder. In tegenstelling tot kinderen hebben honden geen jarenlange supervisie en socialisatie nodig om deze vaardigheden onder de knie te krijgen.

Natuurlijk zijn deze vaardigheden essentieel voor een gezonde ontwikkeling van een hond maar honden leren niets van honden die ook moeten leren tijdens groepslessen.

Bij de 1 op 1 sessies is de focus volledig gericht op de relatie tussen de eigenaar en de hond. Door deze methode zijn zowel de eigenaar als de hond in staat om snel te leren zonder afleiding. Daarbij traint u uw hond in zijn eigen omgeving (thuis) zonder afleiding van andere honden, een groot voordeel.

En de ervaring leert dat probleem gedrag van honden in een later stadium kan begonnen zijn tijdens de puppylessen waar meerdere pups tegelijk les krijgen en mogen " SPELEN "


 

 

Voor pups vanaf 8 weken.

U wordt vertrouwd en leert omgaan met:

* Puppy bijtgedrag.

* Puppy zindelijkheid opvoeding.

* Het verlatingsverdriet van uw puppy.

* De taal van uw puppy.

* Uw puppy leren luisteren.

* Leren wandelen aan de lijn.

* Praktische vaardigheden die u nodig heeft om uw puppy goed op te voeden.

 

Wat kost het?

 

Deze complete cursus kost € 197.50 incl. certificaat en theorieboekje en een puppypakket voor een goede en gezonde start van Prins. 

 En gedurende het leven van de hond advies betrekking tot het gedrag  

Herhaal bezoek aan huis € 57,50per uur.

Wandeling € 55 per uur


Dus wilt u een goede start ven uw unieke pup meld u aan....