Takkies  Hondenschool / Coaching                                     

Je krijgt wat je beloont!


 Puppy Privé / Coaching 

Deze cursus wordt gegeven in Bleiswijk en bestaat uit 4 lessen. De eerste les van 1 uur ( bij u thuis ) en dan 3 lessen van 45 minuten buiten.

Na de 3 lessen buiten gaan we een wandeling in de vrije natuur maken om daar het gedrag te observeren en het aan het vertrouwen te werken als de hond los loopt. 

Tijdens de eerste sessie van 60 minuten bied ik antwoorden op al uw vragen over het omgaan met - en de opvoeding van uw puppy. U ontvangt onmiddellijk advies over zindelijkheid, bijt en kauwgedrag, alleen leren blijven en zoveel meer. Daarna volgen nog 3 sessies van circa 45 minuten waarin advies wordt gegeven of oefeningen worden gedaan en dit volgens de benodigdheden van u en uw puppy.Het hele gezin is welkom tijdens deze cursus.

 

Waarom Privé: Veel mensen geven zich op voor groepslessen omdat ze denken dat het de socialisatie en omgang met andere honden bevordert. Dat doet het ook maar als uw hond in een nest verbleef, in ieder geval tot 6 of 8 weken oud, dan heeft de hond al de nodige onderdanige vaardigheden te pakken. In tegenstelling tot kinderen hebben honden geen jarenlange supervisie en socialisatie nodig om deze vaardigheden onder de knie te krijgen.

Natuurlijk zijn deze vaardigheden essentieel voor een gezonde ontwikkeling van een hond maar honden leren niets van honden die ook moeten leren tijdens groepslessen.

Bij de 1 op 1 sessies is de focus van Maarten volledig gericht op de relatie tussen de eigenaar en de hond. Door deze methode zijn zowel de eigenaar als de hond in staat om snel te leren zonder afleiding. Daarbij traint u uw hond in zijn eigen omgeving (thuis) zonder afleiding van andere honden, een groot voordeel.

En de ervaring leert dat probleem gedrag van honden in een later stadium kan begonnen zijn tijdens de puppylessen waar meerdere pups tegelijk les krijgen en mogen "SPELEN


 

 

Voor pups vanaf 8 weken.

U wordt vertrouwd en leert omgaan met:

* Puppy bijtgedrag.

* Puppy zindelijkheid opvoeding.

* Het verlatingsverdriet van uw puppy.

* De taal van uw puppy.

* Uw puppy leren luisteren.

* Leren wandelen aan de lijn.

* Praktische vaardigheden die u nodig heeft om uw puppy goed op te voeden.

 

Wat kost het?

 

Deze complete cursus kost € 155, (okt 2020) incl certificaat en theorieboekje.

Gedurende het leven van de hond kosteloos advies met betrekking tot het gedrag